Employer branding

Een sterk werkgeversmerk helpt je om op te vallen tussen een enorm grote groep aan andere werkgevers. Het is steeds moeilijker om goede werknemers te vinden en daarom is het juist nu tijd om employer branding in te zetten. Zo helpen wij je de werkcultuur naar buiten te brengen om passende mensen te vinden voor jouw merk.

Versterk jouw werkgeversmerk met een employer branding strategie

Wie een goede employer branding strategie wil opzetten moet eerst intern beginnen. Wij staan je bij door alle stappen in de juiste volgorde te zetten en zo je uiteindelijke doel te behalen; meer en betere werknemers vinden. Door niet alleen de focus te leggen op nieuwe kandidaten, maar ook op huidige medewerkers, vinden we de juiste balans binnen jouw werkgeversmerk. Je huidige werknemers kunnen namelijk het allerbeste pleiten voor jouw merk.

Heb je al een idee wat je naar buiten wilt brengen over je merk? Dit imago is wat wij kenbaar gaan maken binnen je doelgroep van professionals. Wij kennen de verschillende manieren om de branding van je werkgeversmerk in te zetten en kijken goed naar de passendste manier voor jouw werkgeversmerk. Daarmee vinden we personeel waar je blij van wordt.

Trek nieuw, passend talent aan

Wanneer de employer branding van je merk goed is ontwikkeld, trek je niet alleen meer talent aan, maar trek je ook gemakkelijker de juiste mensen aan. Wij helpen je jouw merk als werkgever te versterken en dragen dit uit zodat je in contact komt met mensen met dezelfde waarden als jouw onderneming. Daardoor is de connectie meteen sterker en verbind je werknemers duurzaam aan je merk. Dat doen we door eerlijk te zijn over je merk en je unieke punten goed te communiceren. Het resultaat is dat je minder moeite hoeft te doen om nieuw personeel te werven, maar dat ze zelfstanding naar jou op zoek gaan.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kennismaken?
Neem dan contact op!

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons