Over ons

Wij zijn Zuiver Media. Al 14 jaar een allround mediabureau dat je full-service verder helpt bij de juiste inzet van media om je merksucces te vergroten. Daarbij zetten we graag een stapje extra. Door ons echt te verdiepen in jouw organisatie, je positie in de markt en je ambities. Want als we jou goed kennen, bereiken we het beste. En dat vinden we belangrijk. Dat jij optimaal profiteert van onze expertise. 

Zuiver Media kenmerkt zich door senioriteit. Of anders gezegd: veel ervaring en deskundigheid. Ons team beschikt over enorm veel kennis van onder andere radio en televisie. En van de media-onderzoeken die essentieel zijn voor de juiste inzichten. Met Zuiver Media ben je zeker van de juiste keuzes en van effectiviteit. 

Lid van Platform Media Adviesbureau

Zuiver Media is lid van het Platform Media Adviesbureaus (PMA). Een brancheorganisatie met 17 media adviesbureaus in Nederland. Ook wel de eredivisiespelers in ons vakgebied. Hoewel deze organisatie vooral op de achtergrond actief is, neemt ze een belangrijke positie in bij marktontwikkelingen in de branche. Wij dragen hierin dus ook ons steentje bij. En zitten bovenop de laatste ontwikkelingen. We gebruiken nieuwe kennis om vooruitstrevend te zijn in onze oplossingen en adviezen. Zodat we onszelf blijven ontwikkelen. En jij écht verder komt. 

Alles inzichtelijk dankzij onze tools

Behoeftes van jou als klant, zetten wij graag bovenaan onze prioriteitenlijst. Zo hebben wij verschillende tools ontwikkeld om nog slimmer en sneller te werken en het jou makkelijker te maken. Bijvoorbeeld doordat onze tools je volledig inzicht bieden in de campagnestrategie, offertes én alle resultaten. Volledig transparant werken we samen aan succes. Benieuwd welke tools we precies gebruiken en wat ze jou opleveren? 

Samenwerking met reclamebureaus

Wij werken veel samen met een vast aantal reclamebureaus. Als jij een creatieve invulling zoekt voor je campagne-content bijvoorbeeld, kennen wij de juiste creatievelingen. Maar ook werken we veel voor reclamebureaus. 

Werk jij bij een reclamebureau?

Wij helpen je graag! Wanneer je advertising campagnes voor je klanten verzorgt bijvoorbeeld, kunnen wij de inkoop regelen. Of wanneer je een radiocommercial hebt gemaakt, kunnen wij jou een doeltreffend radio-advies leveren. Onze dienstverlening start waar die van jou ophoudt.

Verder praten over de mogelijkheden?

Ons internationale medianetwerk

Hoewel we onszelf een typisch Nederlands mediabureau noemen, gaan we ook graag op internationaal niveau voor je aan de slag. Wil jij een (lokale) markt in het buitenland bereiken? Dan werken we samen met partner-mediabureaus in Europa om de juiste inzichten voor je te verkrijgen. Hiervoor hebben we een netwerk opgezet met ervaren en onafhankelijke mediabureaus: Global Dopamine.

Onderdeel van Zuiver Group

Vanuit Zuiver Media is Zuiver Group ontstaan: 4 agencies met een eigen specialistische expertise. Toen we niet meer om online heen konden, hebben we hier een speciaal online team voor opgezet: Wind Mee. Met toevoeging van Modern Minds en Studio Bravoure bieden we ook in webdevelopment en videoproductie slagkracht.

Binnen Zuiver Group werken we vanuit deze 4 agencies als collega’s op dezelfde locatie intensief en crossmediaal samen. We bundelen onze krachten in media, online marketing, videoproductie en webdevelopment, daar waar het interessant, slim of essentieel is. Samenwerken binnen de Zuiver Group betekent: nog meer impact maken.

Is dat waar je voor jouw merk naar op zoek bent? Extra power en crossmediaal veel impact maken? 

Klanten

DFDS Logo Zuiver Media

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sed orci et nibh consequat volutpat. Proin euismod libero ipsum, eu blandit lacus tincidunt ut. Maecenas faucibus vel magna in efficitur. Nullam id tristique velit. Duis lectus diam, tempor et malesuada in, bibendum a elit.

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons