Over ons

Zuiver Media is er voor ieder merk dat groot wil worden. Met onze brede expertise fungeren wij als full-service mediabureau voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat met het juiste media advies ieder merk kan groeien. Op de één of andere manier is dat nou net waar wij een speciaal gen voor hebben. En daar maken we graag gebruik van voor jouw media inzet.

Wij staan onze klanten bij en denken mee als volwaardig onderdeel van jouw team. Als mediabureau kunnen we net dat stapje extra zetten. Die verdieping is wat onze service zo sterk maakt. Bij Zuiver Media blijven we ons namelijk constant ontwikkelen in het media speelveld.

Platform Media Adviesbureau

Het Platform Media Adviesbureaus (PMA) is de brancheorganisatie voor zeventien media adviesbureaus, waaronder Zuiver Media. PMA, de eredivisie in het vakgebied, is vooral actief op de achtergrond, maar neemt een belangrijke positie in bij marktontwikkelingen in onze branche. Het lidmaatschap van PMA verenigt media adviesbureaus die in de dagelijkse praktijk concurrenten van elkaar zijn.

Omdat deze mediabureaus in hun werkzaamheden gebruikmaken van dezelfde beschikbare bereiksonderzoeken van de diverse media, is PMA aangewezen als kwaliteitsbewaker van deze onderzoeken. Dat maakt dat deze onderzoeken onafhankelijk en betrouwbaar blijven.

Reclamebureaus

Zuiver Media maakt het niet alleen makkelijk voor adverteerders, maar ook voor reclame- en mediabureaus. Verzorgt jouw bureau advertisingcampagnes voor klanten? Dan regelen wij de inkoop voor je. Maakt jouw bureau een radiocommercial? Dan leveren wij een uitgekiend radiovoorstel. Onze dienstverlening start waar die van jou ophoudt.

En natuurlijk kun je de administratieve afhandeling van jouw campagnes real-time volgen in ons systeem ZOEM, van de offerte en de inkoop tot de status van je orders en het beheer van je campagnebudgetten.  Zo trekken we samen op voor het maximale resultaat.

Media tools voor transparantie

In onze dagelijkse praktijk ontstond de behoefte om slimmer en sneller te werken. We ontwikkelden daarom mediatools die het adverteren efficiënter, overzichtelijker en aangenamer maken. Voor onszelf én voor onze klanten. Onze tools SPOT, ZOEM, HIER, IDEM, Media Alarm en Inzicht geven richting en bieden je altijd en overal inzicht in je campagnestrategie, offertes én resultaten. Meten is weten, zeggen we dan maar.

Onze tools bieden transparantie voor onze klanten. Zo weet je precies wat de status van een campagne is, maar ook wat je precies aan ons hebt, wat een campagne kost én wat het oplevert. Samen zorgen we voor succes.

Internationaal media netwerk

Ondanks dat Zuiver Media een typisch Rotterdams mediabureau is, gaan we regelmatig aan de slag voor internationale media vraagstukken. Dat doen we in samenwerking met ons internationale media netwerk dat is verspreid over heel Europa.

Met dank aan ons netwerk kunnen we invulling geven aan jouw media binnen de lokale markt in het buitenland. Zo kunnen we ook op internationaal niveau voor je aan de slag.

Klanten

DFDS Logo Zuiver Media
Beter Bed Logo Zuiver Media
Beekse Bergen logo Zuiver Media
Arriva Logo Zuiver Media
Bamigo Logo Zuiver Media Klant

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons