Zoem

ZOEM schept orde in de soms ogenschijnlijke chaos. Met ZOEM volg je de status van je campagne 24/7 in detail. Van offerte, inkoop, ordering tot beheer van je campagnebudget. Wanneer wordt de commercial uitgezonden? Wat is mijn resterende budget per filiaal? ZOEM geeft jou als marketingmanager / brandmanager antwoord op al deze vragen en meer.

Overzicht in jouw media

Als adverteerder heb je mogelijk verschillende media opgenomen in je mix. Dat is begrijpelijk, want dat kan een betere manier zijn om je doelgroep te bereiken. Om chaos te voorkomen gebruiken wij onze in-house tool ZOEM. Deze geeft duidelijk inzicht in de ordering van je media inzet.

Features

Je orderstatus en media-inzet duidelijk weergegeven

Met ZOEM geven we duidelijkheid in hoe het ervoor staat met je media. Wij zetten deze media voor je in en verwerken jouw order in het systeem. Dat komt meteen bij jou terecht als adverteerder en geeft meteen inzicht in de status van je media. Alles op één platform, maar wel op een duidelijke manier weergegeven. Dat zorgt voor een handig systeem, waar je alle benodigde informatie in kunt vinden.

Interesse in ZOEM? Vraag nu een demo aan!

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons