A0 borden: creër een groot bereik

Zichtbaar op een strategische locatie? Met een A0 bord kun je een enorm bereik realiseren in een voor jou belangrijke omgeving. A0 borden vind je vaak op strategische en drukbezochte locaties in een stad of dorp. Wil je ook adverteren door middel van A0 borden?

Wat zijn A0 borden?

A0 borden zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. In iedere stad of dorp vind je A0 borden aan lantaarnpalen of stoplichtmasten. Deze borden zijn van het papierformaat A0, vandaar ook de naam. Het A0 reclamebord wordt wel eens verward met een sandwichbord.

Het grootste verschil zit in het frame. Een A0 bord heeft namelijk een stevig frame, waar de A0 poster in geplaatst wordt. Een sandwichbord daarentegen heeft geen frame en wordt vaak met tie-wraps aan een lantaarnpaal of stoplichtmast bevestigd.

Zijn er verschillende A0 borden?

Er bestaan twee- of driezijdige A0 reclameborden. Logischerwijs heeft een tweezijdig bord twee kanten en een driezijdig bord drie kanten.

Tweezijdige reclameborden vind je vaak aan lantaarnpalen langs wegen, zodat ze goed zichtbaar voor het verkeer van beide kanten.

Een A0 bord met drie zijdes is zichtbaar voor iedereen, ongeacht de reisrichting. Deze vind je bijvoorbeeld bij kruispunten of aan lantaarnpalen op drukbezochte locaties, zoals het centrum van een stad.

Naast de A0 borden met verschillende kanten, worden er ook vaak A0 frames bevestigd aan elektriciteitshuisjes of stoplichtkasten.

Effectief adverteren met A0 reclameborden

Adverteren met A0 borden is enorm effectief voor het overbrengen van jouw boodschap. De borden zijn namelijk 24/7 goed zichtbaar voor zowel automobilisten en fietsers als voetgangers en mensen die met het ov reizen.

De borden zijn geplaatst op strategische gekozen locaties in alle gemeentes van Nederland, bijvoorbeeld langs drukke wegen, kruispunten en plaatsen waar veel reisbewegingen plaatsvinden. Het mooiste van deze manier van adverteren, is dat we een route voor je creëren. De borden hangen namelijk altijd een in serie van meerdere borden. Op deze manier komt jouw doelgroep vaker in aanraking met jouw advertentie. Dit is de kracht van herhaling en dat zorgt er weer voor dat je langer top-of-mind bent bij je publiek.

Deze vorm van buitenreclame kan zowel landelijk als regionaal worden ingezet. De exacte locaties van jouw A0 campagne, is afhankelijk van je doelgroep en het doel van de campagne. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid? Heb je bepaalde (seizoens)actie? Wil je meer awareness creëren? Of zet je de campagne in om personeel te werven?

Voor elk doel stellen we een strategie op. Onze specialisten weten namelijk precies waar jouw doelgroep zich bevindt en welke ‘route’ ze belopen (of rijden).

Langer top-of-mind door crossmediaal adverteren

Bij Zuiver Media geloven we sterk in de kracht van herhaling. Het adverteren op A0 borden is dan ook perfect te combineren met andere vormen van media zoals online media en radio. Door het combineren van verschillende mediumtypes blijf je langer top-of-mind bij je doelgroep.

Kosten van adverteren op A0 borden

De kosten voor het adverteren in A0 frames verschillen per gemeente. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de looptijd en de route. Een A0 campagne is vaak voor minimaal zeven dagen, om een zo groot mogelijk bereik te creëren bij jouw publiek. De exacte kosten worden bepaald aan de hand van onze strategie.

Strategische locaties met A0 borden door Zuiver Media

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laten we dan eens sparren over de mogelijkheden om te adverteren op A0 borden. Aan de hand van een duidelijke strategie die onze specialisten hebben opgezet zorgen we er samen voor dat jouw campagne een succes wordt.

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons