Print

In een steeds digitalere wereld blijft print nog steeds overeind en relevant. Voor de lezer van een dagblad is zijn of haar krant een waardevolle bron van journalistieke duiding terwijl een magazine ontspanning biedt, even weg van het scherm.

De vele verschillende vormen van print

In print onderscheiden we verschillende vormen. Dagbladen en huis-aan-huiskranten zorgen voor het landelijke of juist lokale nieuws en met een keuze uit meer dan 1.200 magazines heeft de lezer veel keuze. We kennen het landschap, nationaal en regionaal en kunnen je aan de hand van jouw doelgroep en doelstelling hierin adviseren.

De veelzijdigheid van het landschap biedt voor merken de kans specifieke doelgroepen te bereiken in een gewaardeerd en vertrouwd umfeld. Zuiver Media adviseert je over de juiste keuzes om jouw boodschap over te brengen aan het juiste publiek.

Specifiek bereik met drukwerk

Er is ontzettend veel mogelijk met print. Dat komt doordat er een breed aantal bladen zijn waarmee je lokaal, regionaal of landelijk je campagne kunt inzetten. Naast dat je op regio je besluit kunt maken, kan je je ook richten op een bepaalde doelgroep. Is je doelgroep voornamelijk vrouw? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vrouwenblad. Wil je je met je campagne richten op professionals? Er zijn voldoende zakelijke bladen waar je jouw advertentie in kwijt kunt. Wij vinden de beste strategie voor jouw merk en zorgen voor het maximale resultaat van je drukwerk.

Advies over de juiste inzet van print

Bij Zuiver Media hebben we relaties met vele grote en kleine partijen, waardoor we altijd een passende manier vinden om jouw print campagne in te steken. Wij geven je advies om ervoor te zorgen dat je advertentie de juiste aandacht krijgt en de beste resultaten behaalt. Jij kunt daarbij genieten van de resultaten, terwijl wij het werk voor je uit handen nemen.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kennismaken?
Neem dan contact op!

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons