Print: altijd een specifiek bereik

Wie houdt er niet van gedrukte media? De één leest elke ochtend de krant, de ander zijn of haar favoriete magazine. Hoewel de wereld steeds digitaler wordt, blijven we houden van gedrukte media. Print is dus een relevant medium voor het bereiken van je doelgroep en het overbrengen van jouw boodschap.

Vele vormen van print​

Gedrukte media kennen we in veel verschillende vormen. Denk aan dagbladen, huis-aan-huisbladen, nationale of regionale kranten en magazines.

In Nederland zijn er al ongeveer 1.100 magazines. En er zijn ook zeker 10 landelijke kranten, 20 regionale kranten en dan hebben we het nog niet eens gehad over de lokale kranten. Er zijn dus veel mogelijkheden voor gedrukte media.

Wanneer jouw content in een door de lezer gewaardeerde en vertrouwde printomgeving staat, heeft dit een positief effect op de consumptie van jouw boodschap. Onze experts adviseren je graag over titels die goed passen bij je merk, je verhaal en je doelgroep, zowel nationaal als regionaal.

Samen realiseren we betekenisvolle inhoud, waarin jouw doelgroep daadwerkelijk geïnteresseerd is. Zo zorgen we dat er daadwerkelijk een connectie ontstaat met je merk. Door de juiste connectie zal je naamsbekendheid en je impact toenemen.

Kosten van een printcampagne

De kosten voor het adverteren in kranten, bladen en magazines zijn sterk afhankelijk van het type media. Adverteren in een lokale krant is bijvoorbeeld goedkoper dan adverteren in een landelijk magazine.

Een andere factor is de grootte van je advertentie. Zo kan je kiezen voor een advertentie van twee hele pagina’s, maar ook een klein deel van één pagina.

Voordelen van printmedia

Er zijn diverse voordelen van gedrukte media:

Gerichte targeting
Bij printmedia hebben we vooraf een duidelijk beeld van de doelgroep die we gaan bereiken. Het maakt dan niet uit of dit een lokaal, regionaal of landelijk magazine is.

Diverse advertentieformaten
Twee hele pagina’s, een klein deel van één pagina of een reeks met kleine advertenties. Er zijn diverse advertentieformaten mogelijk om jouw boodschap uit te dragen. Daarnaast is het vaker plaatsen van kleine advertenties goed voor herhaling en herkenning. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos met print.

Hoge attentiewaarde
Gedrukte advertenties hebben een hoge attentiewaarde. Consumenten zullen je boodschap opmerken, zeker als je regelmatig adverteert. Dit verhoogt de kans op aankopen.

Crossmediaal adverteren
Print is uitstekend te combineren met andere vormen van media zoals televisie, buitenreclame en online. Ook hier willen we de kracht van herhaling nogmaals benadrukken. Consumenten zullen sneller overwegen om een aankoop te doen, als ze je merk vaker tegenkomen. Zeker als dit een ander platform.

Juiste plaats en tijd door Zuiver Media

Juiste plaats en tijd, dat is was zorgt voor maximaal resultaat. Geïnteresseerd in print? We nemen je het werk uit handen. Van strategie en planning, tot aan inkoop, drukwerk en verspreiding. We zetten de beste strategie voor jouw merk op en zorgen voor het maximale resultaat van je drukwerk.

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons