Werkwijze

Of we nu werken aan meer naamsbekendheid, conversie of interactie, we leveren het allerbeste als we jou en je organisatie goed kennen. We stellen je gerichte vragen en weten precies welke data we moeten onderzoeken, om met de juiste inzichten in je merk, de markt en je doelgroep een slimme strategie op te zetten. Uiteraard altijd nadat jouw vraag bij ons glashelder is en we samen concrete en meetbare doelstellingen hebben geformuleerd. 

Wij willen naast je staan, als deskundige partner. Met duidelijke afspraken en een heldere aanpak. Hands-on en zonder onnodig veel lagen of losse specialisaties. Zodat we snel kunnen schakelen. Deskundig en altijd onderbouwd. Samen maken we belangrijke keuzes. Je weet dus precies wat de volgende zet is. En je merkt: wij zetten graag een stapje extra. Wij gaan voor het beste resultaat.

Onderzoek & insights

Alles wat we doen is gebaseerd op onderzoek. Zonder de juiste data, geen optimaal resultaat. En daar gaan we altijd voor. We verdiepen ons daarom uitgebreid in je markt, doelgroep(en), concurrentie en product- en merkbeleving. Want met die combinatie aan inzichten zijn we in staat de juiste keuzes te maken. Zodat we op de meest effectieve en efficiënte manier je doelstellingen bereiken. 

01

Mediastrategie

De beste keuzes komen samen in een mediastrategie, waarin alles is onderbouwd door de juiste data. Je leest van elke keuze terug hoe dit bijdraagt aan het realiseren van je doelstellingen. De mediastrategie vormt de belangrijke basis voor een mediaplan en de juiste media-inkoop. 

02

Mediaplanning & inkoop

In het mediaplan maken we de mediastrategie concreet door te verhelderen hoe we je merk op het juiste moment en op de juiste plek zichtbaar maken bij je doelgroep(en). Vervolgens gaan we over tot de inkoop van de media. Onze specialisten weten precies hoe ze dit slim doen, waardoor we de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven kunnen bieden. Een specialisatie deskundigheid, waar we trots op zijn.

03

Campagnemanagement

Nadat we je campagne live zetten, is ons werk natuurlijk nog niet gedaan. Om alle doelstellingen te behalen, blijven we de resultaten goed monitoren. En sturen we bij waar dit nodig of interessant is. Uiteraard houden we je tussentijds op de hoogte. En wanneer de campagneperiode voorbij is, ontvang je een uitgebreide rapportage met alle resultaten.

04

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons