Hier

HIER is een geavanceerde lokale marktbewerkingstool, die we in-huis en speciaal ontwikkeld hebben voor (franchise)organisaties met meerdere vestigingen. Waarom? Omdat we graag iets doen met de behoeftes die we signaleren bij onze klanten. HIER biedt ondersteuning bij het uitvoeren van lokale marketingactiviteiten.

Gecontroleerde flexibiliteit

Heb je als (franchise)organisatie verschillende vestigingen? Dan is het natuurlijk gunstig als je vestigingen de mogelijkheid hebben om lokale media in te zetten. En dat deze vestigingen ook landelijke campagnes, lokaal kracht bij kunnen zetten. HIER biedt deze mogelijkheid. Als hoofdkantoor behoud je het overzicht en de controle. Zo is bijvoorbeeld het budget, de campagneperiode en de uiting vanuit het hoofdkantoor vast te leggen.

Highlights HIER

Inzicht per regio

HIER staat voor Handig Inzicht Elke Regio. De tool biedt lokale ondernemers inzicht in de demografie en media-mogelijkheden binnen hun specifieke verzorgingsgebieden. Van online media, radio en televisie tot out of home en print: alle lokaal inzetbare mediakanalen zijn opgenomen in de database van HIER. Het verzorgingsgebied wordt per vestiging op postcodegebied gedefinieerd en vervolgens gekoppeld aan alle beschikbare lokale media. Per vestiging is de beschikbare media te bestellen.

Interesse in HIER? Vraag een demo aan!

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sed orci et nibh consequat volutpat. Proin euismod libero ipsum, eu blandit lacus tincidunt ut. Maecenas faucibus vel magna in efficitur. Nullam id tristique velit. Duis lectus diam, tempor et malesuada in, bibendum a elit.

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons