Buitenreclame

Buitenreclame, ook wel out of home genoemd, is het massamedium bij uitstek. Een abri bereikt iedereen die passeert en out of home is daarom zeer geschikt om brede doelgroepen aan te spreken. Doordat mensen vaak dezelfde reisbewegingen maken bouw je eenvoudig herhalingscontacten op verspreid over de dag. Binnen out of home zijn verschillende opties om ook hier specifieke groepen aan te spreken.

Effectief met veel verschillende soorten buitenreclame

Ondanks dat traditionele out of home objecten zoals abri’s een echt massamedium zijn biedt het ook mogelijkheden om specifieke doelgroepen gericht aan te spreken. Enerzijds door digitalisering anderzijds door inzet van bepaalde netwerken. Denk hier aan bijvoorbeeld hogescholen of universiteiten maar ook sportscholen. De digitalisering biedt naast specifiekere targeting opties zoals tijdstip of weertype ook extra creatieve mogelijkheden. Video of een directe doorvertaling van je social posts, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij geven advies over de visuals en kunnen je naast nationale campagnes ook helpen met internationale campagnes.

Kwaliteit maakt het verschil in hoe effectief je reclame is. Onze experts weten hoe we jouw out of home uitingen op moeten laten vallen. Of het nu gaat om abri’s, billboards, bioscoopreclame of A0 panelen. Wij zorgen ervoor dat ook jouw reclame kwalitatief en dus effectief is.

Out of home

Wanneer je naar buiten gaat kom je dagelijks, bewust of onbewust, verschillende soorten out of home reclames tegen. Ondanks dat out of home het oudste type massamedium is, blijft het groeien en is het zelfs effectiever dan voorheen. Onze experts kennen de ins en outs van buitenreclame en kunnen je geheel bijstaan met het succesvol inzetten van jouw campagne.

Digital out of home

Ook de digitalisering van buitenreclame zit in een stroomversnelling. Wij willen deze kansen benutten voor je merk. Zo ontwikkelen we ook mediacampagnes voor een interactieve media-uiting die je merk volledig weergeeft.  Hiermee vergroten we de opvallendheid van je uiting en realiseren we een zo groot mogelijke impact met je digital out of home reclame.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kennismaken?
Neem dan contact op!

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons