bioscoopreclame: adverteren op het filmdoek

Zie je het al voor je? Bezoekers stappen de bioscoopzaal binnen en kijken uit naar de film die gaat draaien. De lichten dimmen, de spanning stijgt en op het grote scherm verschijnt jouw reclame. De hele zaal ziet jouw boodschap. Je merk valt op en trekt de aandacht van je doelgroep. Ontdek de mogelijkheden van adverteren in de bioscoop.

De kracht van bioscoopreclame

Met bioscoopreclame toon je jouw product, dienst of merk in een bioscoopzaal voordat een film begint. Bioscoopreclame is effectief vanwege de hoge attentiewaarde. Iedereen in de zaal is gefocust op het bioscoopdoek waarop jouw reclame zichtbaar is. Maak gebruik van de voordelige context in een bioscoopzaal, waarin het geluidssysteem en grote scherm je boodschap écht laten opvallen. 

Adverteren via bioscoopreclame

Staat meer naamsbekendheid hoog op jouw prioriteitenlijstje? Zet dan bioscoopreclame in om je diensten en producten te promoten. Een bioscoop biedt de perfecte omgeving om positieve gevoelens tegenover jouw merk op te wekken en impact te maken met jouw verhaal. Maar dat is niet het enige, bioscoopreclame telt nog veel meer voordelen. 

Bereik 
Bioscopen trekken jaarlijks talloze bezoekers aan en de aantallen blijven groeien. Met een advertentie op het bioscoopscherm bereik je dus al snel duizenden mensen.  

Impact 
We komen dagelijks in contact met veel soorten schermen. Denk aan je mobiel, computer, televisie en buitenreclame. Maar wat maakt nu écht impact? Juist, een indrukwekkend XXL-beeldscherm dat je in bioscopen vindt. Het opvallende scherm zorgt ervoor dat jouw advertentie gegarandeerd impact maakt. 

Brede doelgroep 
Van jong tot oud en van studerend tot werkend, mensen met allerlei verschillende achtergronden brengen een bezoek aan de bioscoop. Wil jij een brede doelgroep aanspreken? Perfect! Op deze plek bereik je een heel grote en gevarieerde groep mensen. 

Bioscoopreclame is onmisbaar

Bioscoopreclame is een uitstekende manier om je boodschap over te brengen bij een brede en gevarieerde doelgroep. Jouw advertentie heeft alle aandacht van de kijkers. Zij kunnen de advertentie niet wegklikken of –zappen en kunnen dus niet om jouw boodschap heen. 

Klinkt bioscoopreclame als dé manier om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Deze merken waren je voor...

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons