Living the American dream!

Facts & Figures

Uniek bereik

49.150

Likes

270

Comments

449

Followers

112

Johnny’s Burger Company

Groot, smaakvol en burgers van echt vlees. Oprichters Maarten en Tarek van Johnny’s Burger Company hebben maar één missie: “make everybody happy with our burgers!” Inmiddels is Johnny’s Burger Company uitgegroeid tot 20 vestigingen in heel Nederland.

Tilburg is één van de gelukkige plaatsen die sinds afgelopen jaar kan genieten van een echte hamburger zoals deze in Amerika ooit bedoeld zijn. Rondom de opening van dit filiaal heeft Zuiver Media flink uitgepakt.

Facebook

Ruim voorafgaand aan de opening is er op Facebook een speciaal event aangejaagd om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen. Lokale zeer gerichte mobile bannering heeft naast het aanjagen van de openingsdag, gezorgd voor extra verkeer naar de website (immers Johnny’s Burgers Company bezorgd ook aan huis). Verder is er een store locator ingezet om via Google Maps de snelste route naar de vestiging te laten zien. Zo wisten mensen niet alleen wanneer maar ook waar de nieuwe vestiging werd geopend.

Opening

Tijdens de opening werd er een interactieve mobiele advertentie uitgeserveerd welke rekening hield met de bezorg- en openingstijden van de vestiging. De online order-advertentie is pas actief gegaan, nadat de vestiging officieel geopend was. Met een promotieteam en een speciale Johnny’s Burgers Company bakfiets is ook op straat aandacht gegeven aan de opening. Iedereen die een flyer ontving van het promotieteam kon tussen 15:00 – 17:00 uur een gratis burger halen!

Succesvol in Tilburg

Deze campagne is succesvol geweest, omdat deze hyperlokaal is ingestoken. Zowel de online als offline middelen zijn niet verder dan een straal van 4km gelegen van de vestiging getoond. Met de opening van de vestiging in Tilburg heeft Johnny’s Burgers Company haar American dream in Tilburg kunnen verwezenlijken.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kennismaken?
Neem dan contact op!

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons