Folderverspreiding

Folders hebben niet alleen een hoog bereik maar ook een groot activerend vermogen. Miljoenen mensen lezen wekelijks folders. Een groot deel van de lezers gaat naar aanleiding hiervan naar de winkel of komt online in actie. Naast de bekende folderpakketten behoort ook het bijsluiten van jouw folder of flyer bij een dagblad of magazine tot de mogelijkheden.

Flyers en folders verspreiden in de juiste regio

Folders worden vaak door retailers ingezet in een groot gebied. Een logische keuze aangezien 77% van de lezers de folders leest om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Er zijn echter verschillende segmentatiemogelijkheden om folderverspreiding aan te laten sluiten op jouw verzorgingsgebied of doelgroepkenmerken. Wij zetten samen met jou een strategie op en bepalen welke regio de meeste potentie heeft. Aan de hand daarvan zorgen wij dat de folders bij de huishoudens of personen op de mat vallen.

Onze dienstverlening gaat verder dan het verspreiden, we kunnen je uiteraard ook op het gebied van drukwerk ontzorgen.

Folderverspreiding campagne in Nederland

Je kunt met het verspreiden van flyers en folders specifiek targeten op regio’s door heel Nederland. Daarnaast staan we je graag bij om ervoor te zorgen dat je van deze folders ook werkelijk een succes maakt. Dat kunnen we doen door actiematig om te gaan met folders verspreiden en dit meetbaar te maken. We zorgen ervoor dat we het meeste kunnen halen uit je budget door een campagne op te zetten die jouw merk uitstraalt en daarmee jouw doelgroep bereikt. Zo zal je zien dat je écht resultaat behaalt met het inzetten van huis-aan-huis bladen.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kennismaken?
Neem dan contact op!

Cases

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons