Zuiver Media verhuist

Geschreven door: 

Modern Minds

Datum publicatie:  

08/10/2019

Zuiver Media startte in 2009, een dikke tien jaar later werken we met ruim 40 collega’s – and counting. Klaar om te verhuizen naar onze nieuwe stek in Rotterdam. Hoe verging het ons tot hier?

De eerste stappen

De peuterfase, zo noemen we onze eerste stapjes aan de Nieuwe Parklaan in Den Haag. Chaotisch en rommelig, lange dagen, financiële risico’s. We moeten het allemaal leren, maar hebben bergen energie en liefde voor ons werk. Twijfelen mag, zolang er maar commitment is. En die is er altijd, ook van het thuisfront. We zijn kwetsbaar als startende organisatie. Delegeren? Daar heeft Zuiver Media nog niet van gehoord.

Het gaat rollen

Show time! Met steeds meer aandacht voor sales en zichtbaarheid in de markt, groeien we hard. We rollen door naar Unit 20 van de Lulofsstraat 55 in Den Haag. Hier zetten we andere petten op: die van managers. Met meer dan 8 medewerkers moet je de boel beter stroomlijnen. Schaalbaar maken en structureren, zonder flexibiliteit te verliezen. Hard werken, vol energie. We moeten wennen, vliegen nog alle kanten op. Maar we blijven ook met beide benen op de grond.

Growing up

Met Unit 21 en veel extra mensen erbij, komt ons bedrijf onder druk te staan. Want een groter team vraagt om meer afstemming. Daarom komt er een managementteam. Onze focus verschuift van buiten naar binnen: met meer aandacht voor onze professionals, processen en systemen. Zuiver Media wordt volwassen.

Naar Rotterdam

Met een goed functionerend MT en meer dan 40 medewerkers, maken we nu de volgende move. In april 2020 verhuist Zuiver Media naar de Fairoaksbaan 204 in Rotterdam. In ons nieuwe pand kunnen we groeien tot een gouden team van 100! Zuiver Media blijft ondertussen innoveren, met de focus op creativiteit. Die rollercoaster? Daar stappen wij echt niet uit.

Blog

Neem contact op

Informatie

Adres

Bezoek ons